Studiedag internationaal privaat familierecht: 10 jaar toepassing van het Wetboek internationaal privaatrecht

De studiedag zal een aantal actuele problemen behandelen op basis van de jarenlange ervaring van ADDE met het ondersteunen van families in het kader van het contactpunt voor internationaal privaat familierecht.

Association pour le droit des étrangers

Wat?

Op 1 oktober 2014 zal het Wetboek internationaal privaatrecht precies tien jaar van kracht zijn. Dit vormt de ideale gelegenheid voor ADDE om een studiedag inzake internationaal privaat familierecht te organiseren. Vijf verschillende thema's zullen worden behandeld. Voor elk van de thema's zal eerst het theoretisch kader worden opgefrist. Dan zullen telkens specifieke vragen worden besproken die gerelateerd zijn aan concrete problemen, samen met experten en professionals uit de praktijk.

Een gedetailleerd programma van de studiedag kan u vinden op de website van ADDE (aan de rechterzijde van de pagina zal u meer informatie over de studiedag terugvinden door te klikken op "Voir les infos" bij de rubriek "dernières news" > "25 septembre 2014").

Voor wie?

De studiedag is georganiseerd voor professionals in het domein van internationaal privaat familierecht. De verschillende presentaties zullen plaatsvinden in het Frans

Wanneer?

25 september 2014, van 9 uur tot 17 uur.

Waar?

FUSL - lokaal 3100 (derde verdieping)
119, Rue du Marais - 1000 Brussel

Inschrijving

De normale inschrijvingsprijs bedraagt 90 € (inclusief documentatie en maaltijd). Verschillende kortingen kunnen worden toegekend (zie inschrijvingsformulier). 

Indien u graag deelneemt, gelieve het inschrijvingsformulier in te vullen.

 

 

Publicatiedatum: ma 08 sep 2014
Geografie:
Trefwoorden:
Hoofdthema:
Soort nieuws: