Gezamenlijke conferentie EMN Georgië en EMN Cyprus: Informatiecampagnes als een belangrijk instrument in hedendaags migratiebeheer

EMN Georgië en EMN Cyprus organiseren een gezamenlijke conferentie over informatiecampagnes die een centraal element vormen van de huidige migratiestrategieën, zowel op nationaal als Europees niveau. 

Wat 

Tijdens de conferentie zullen voorbeelden van informatiecampagnes worden gepresenteerd om de beste praktijken en uitdagingen in de EU-lidstaten in kaart te brengen, zowel binnen het Schengengebied als daarbuiten.

Ook zal worden ingegaan op de verschillende instrumenten en componenten van de informatiecampagnes, waaronder het gebruik van moderne technologische oplossingen en gegevens bij de planning en organisatie van informatiecampagnes.

Tenslotte zal het gebruik van correcte terminologie in berichten worden besproken. Speciale aandacht zal gaan naar het EMN-Glossarium en de rol hiervan bij het verstrekken van technische terminologie en als educatief hulpmiddel voor zowel de doelgroep van de campagnes als voor degenen die deze campagnes voorbereiden.

Wanneer

Op 14 mei 2024. 

Waar

De conferentie vindt plaats in Tbilisi, Georgië.
Deelname is ook online mogelijk. 

Meer informatie

Hieronder vindt u de agenda en praktische informatie.
Inschrijven is mogelijk op deze pagina.

Voor eventuele vragen kunt u ook contact opnemen met:
EMN GE: scmi-secretariat@sda.gov.ge
EMN CY: cy.emn.ncp@moi.gov.cy

Publicatiedatum: di 20 feb 2024
Geografie:
Trefwoorden:
Hoofdthema:
Opdrachtgever:
Soort nieuws: