Nationale conferentie: SKILLS MOBILITY PARTNERSHIPS

EMN België, in samenwerking met Enabel, het Belgisch ontwikkelingsagentschap, en de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) België & Luxemburg, heeft het genoegen om u uit te nodigen op de nationale (hybride) conferentie “Skills Mobility Partnerships”, op 1 en 2 juni 2022 in het Résidence Palace en online. 

 

 

EMN België, in samenwerking met Enabel, het Belgisch Ontwikkelingsagentschap en de Internationale Organisatie (IOM) voor Migratie België & Luxemburg, heet u welkom op de nationale conferentie over Skills Mobility Partnerships. Dit evenement is het resultaat van een intensieve dialoog van EMN België, Enabel en IOM België en Luxemburg met lokale, regionale, nationale en Europese stakeholders die betrokken zijn bij de ontwikkeling van Skills Mobility Partnerships. De conferentie zal verschillende stakeholders, zowel private als publieke actoren, samenbrengen om het beleid en de praktijk rond Skills Mobility te bespreken. De deelnemers zullen kennismaken met de verschillende projecten en de gelegenheid krijgen om te netwerken.  

Het evenement wordt over twee dagen georganiseerd en is toegespitst op het concept van talent partnerschappen in het algemeen, en op Skills Mobility Partnerships in het bijzonder. Op de eerste dag zal een EMN Roundtable bijdragen tot een verrijkend debat rond Europees beleid. Op de tweede dag zal de focus verschuiven naar de praktische implementatie op nationaal niveau, specifiek in België. 

De agenda en concept nota kan hieronder bekeken worden.

Datum: 1 juni 2022 (13u30 - 16u30, met een lunch voorafgaand) & 2 juni 2022 (9u30 - 15u45, gevolgd door een netwerk receptie)

Locatie: Résidence Palace (Wetstraat 155, Brussel) en online

Taal: Simultane vertaling wordt voorzien in Engels, Frans en Nederlands

Registratie: Gelieve dit formulier in te vullen! In het formulier, beschikbaar in Engels, Frans en Nederlands, kunt u aanduiden welke dag(en) u wenst deel te nemen en zowel uw voorkeuren betreffende deelname (online of ter plaatse) als catering doorgeven.

 

 

Publicatiedatum: di 12 apr 2022
Geografie:
Hoofdthema:
Opdrachtgever:
Soort nieuws: