2018 EMN Jaarlijkse Conferentie: "Crossroads of migration - challenges and success factors in managing migration flows" (Bulgarije, 2 dagen)

Op 31 mei en 1 juni gaat de Jaarlijkse EMN Conferentie door. Dit jaar zal de conferentie gaan over uitdagingen en succes-factoren in het managen van migratiestromen. Dit wordt georganiseerd door het Bulgaarse Contactpunt in het kader van het huidige Bulgaarse Voorzitterschap van de Europese Raad.

Wat?

De 2018 Jaarlijkse EMN Conferentie, georganiseerd door gastland Bulgarije, beoogt uitdagingen en succes-factoren te identificeren in het managen van migratiestromen (inclusief management van buitengrenzen, effectieve samenwerking op vlak van irreguliere migratie, en management of 'secondary movements' van migranten).

 

Op de Conferentie komen vertegenwoordigers samen van de EU-lidstaten, de Europese Commissie, internationale organisaties, nationale experten, en academici. Er wordt gelegenheid geboden voor diepgaande discussies, om goede praktijken en 'lessons learned' voor te stellen, en om nieuwe trends in beleid en praktijk te beschouwen.  

Wanneer?

31 mei- 1 juni 2018

Waar?

Sofia, Bulgarije

Publicatiedatum: wo 02 mei 2018
Trefwoorden:
Hoofdthema:
Soort nieuws: